Toni Braxton e ka hapur zemrën dhe ka folur për luftën e saj me sëmundjen e lupusit.

Rreth kësaj sëmundjeje të rëndë, ajo ka folur gjatë një mbrëmjeje humanitare, gjatë së cilës ajo e ka tërhequr vëmendjen ndaj sëmundjes së lupusit.

Kishte befasuar të gjithë të pranishmit kur kishte folur rreth betejës së saj me këtë sëmundje në bazë ditore. “Shikoni, kështu duket lupusi”, i është drejtuar Toni publikut.

Më vonë, ajo përmes Twitter-it, ka deklaruar se ndjehet më mirë që kur e ka pranuar publikisht këtë sëmundje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here