Toni Braxton, këngëtarja 43-vjeçe e cila është popullarizuar me këngën “Un-Break My Heart”, momentalisht është në dilemë nëse duhet të pozoj për herë të katërt lakuriqe për revistën “Playboy”, kështu që për këshillë i ka pyetur adhuruesit e saj përmes “Twitter-it”. “

Viti i ri sjell edhe mundësi të reja.

Kam marrë ofertë për t’u zhveshur për ‘Playboy’ dhe jam duke menduar për të. Çfarë mendoni ju?”, ka shkruar Toni në profilin e saj. Ajo Hugh Hefner-in e konsideron si mashkullin më seksi mbi moshën 30-vjeçe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here