Angazhimi i saj publik tanimë çdo ditë që kalon bëhet edhe më i dukshëm.

Një pallto e zezë në krahë dhe poshtë saj një këmishë krejt e hapur dhe e bardhë. Sara Tommasi është rishfaqur në shesh duke protestuar në një formë krejt tjetër.

Nuk mjaftuan vetëm provokimet me bikini përpara një bankomati në shenjë proteste ndaj bankave. Sara në fakt nuk resht së provokuari.Se ku do të arrijë ajo mbetet për tu parë ende…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here