Tom Hanks i ka kthyer paratë e biletave të kinemasë një çifti të cilët i thanë se nuk e kishin pëlqyer filmin e tij më të fundit ‘Larry Crowne’.

Personat e panë aktorin në një pikë karburanti në Kaliforni dhe i thanë se sapo kishin parë filmin në kinema. Kur Hanks i pyeti se çfarë mendonin për të, burri iu përgjigj: “Nuk ishte dhe aq i mirë.”

“Më vjen keq që jeni zhgënjyer. Më lejoni që t’iu kthej paratë e biletave”, tha 55-vjeçari duke nxjerrë nga portofoli 25 dollarë.
‘Larry Crowne’, filmi në të cilin interpreton edhe Julia Roberts, nuk ka pasur vlerësime të mira edhe nga kritika.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here