Aktori është kthyer në ekranet e kinemasë në rolin e një këngëtari. Një Tom Cruise paksa ndryshe nga zakonisht: seksi, me tatuazhe, rocker, atletik dhe me makiazh.

I tillë ka dalë në ballinën e revistës “W”, ku Tomi legjendar është bërë protagonist absolut.

Në këtë mënyrë ai është kthyer në ekranet e kinemasë me filmin “Rock of Ages”, në rolin e një këngëtari, teksa përmes këtij interpretimi synon të fitojë Oscar, duke nxjerrë në pah një fizik që në moshën 50 vjeç, kushdo nga neve do të donte ta kishte.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here