Tolgahan dhe Selen më të dashuruar se kurrëNisën lidhjen e dashurisë më 2012 dhe duket se janë më të dashuruar se kurrë.Aktorët turq Tolgahan Sayişman dhe Selen Soyder janë parë sërish të buzëqeshur në krahët e njëri-tjetrit derisa kanë darkuar së bashku.

Si zakonisht, Tolgahan ishte kujdesur edhe për lulet që Selen thuhet se i pëlqen shumë.

Tolgahan dhe Selen u bënë të njohur për publikun në Kosovë me serialin Lale Devri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here