E tmerrshme! Kështu e kanë përshkruar fansat fotografinë e fundit të postuar nga këngëtarja e njohur Dafina Zeqiri nëpër rrjetet sociale facebook, twitter dhe instagram.  Komente nga më të ndryshmet, por 90% e tyre negative ka marrë kjo fotografi që, siç duket, Dafina mbase e ka publikuar me qëllim që të përflitet akoma më shumë, pasi ajo nuk jep asnjë intervistë sa u përket sukseseve të saj, duke zgjedhur kështu një rrugë të karrierës e duke e bërë të pamundur kontaktin me të. I vetmi kontakt me fansat janë rrjetet sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here