AdelinaAdelina Berisha është në përfundim të spotit të saj më të ri, “Tjetër s’ka”, i cili pritet të del së shpejti.

“Tjetër s’ka” është një këngë ritmike e realizuar së fundi nga Berisha, përderisa ajo në spot do të vije shumë “hot” në këtë fillim pranverë.

Videoklipi i këngës është punuar nga “ImagineFilms” përderisa shumica e skenave janë bërë në Prishtinë dhe jashtë saj.

Po ashtu, këngëtarja ka pasur edhe një foto sesion në Imagine që janë bërë nga drejtori i fotografisë në këtë kompani, Kushtrim Tërnava në të njëjtën kohë – por ato tërësisht të natyrës tjetër artistike nga videoklipi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here