Tequila pati nevojë për ndihmën e policisë gjatë një festivali, pasi një grup e ka sulmuar yllin e reality shou me shishe të birrës dhe mjete piroteknike.

Unë u ngjita në skenë dhe menjëherë, madje para se të ngjithesha në skenë, disa persona filluan të gjuanin me gura në fytyrën time, shishe të birrës që ma qanë syrin dhe flokë të djegura në zjarr për shkak të fishekzjarreve.

Ata morrën jashtëqitje nga toaleti dhe më gjuajtën në skenë”.

“Këta njerëz tenuan të më vrisnin. Truprojet më larguan me shpejtësi nga skena, por madje edhe ata ishin të frikësuar”, tha Tequila.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here