Aktorja e njohur nga filmi “Kill Bill”, Uma Thurman ishte e pranishme në një program televiziv me partnerin e saj në film, 23-vjeçarin Majkëll Angarano.

Ata promovuan filmin e tyre “The Ceremony”, në të cilin Thurman luan rolin e një gruaje të moshuar, e cila bie në dashuri me një mashkull shumë më të ri se vetja.

”Më është dashur të punoj në këtë filmi përkrah një mashkull më të ri dhe shumë simpatik. Nuk mendoj se mund të kërkoja kushte pune më të favorshme”, deklaroi me humor Turman gjatë programit televiziv.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here