Thonjët me nuancat e ngjyres se lëkurës dhe ato rozës ishin në trend në pranverë që shkoj, por janë ‘in’ edhe gjatë kësaj vjeshte.

Këtu gjithçka është e lejuar – nga manikyr i gatshëm rozë e deri tek ata më intensivë me ngjyrë rozë, si dhe nuancat e bardha dhe ato të arta.

Thonj të tillë natyralë gjithmonë janë në trend, sepse e keni më të lehtë t’i kombinoni me veshjen.

Për të parandaluar që manikyri të mos duket si veror – nuancat e ngjyrës së lëkurës le të jenë më të errëta sesa nuancat e lëkurës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here