Nëse e shikoni fustanin e saj dhe ngjyrën e thonjve, atëherë Nelly Furtado me të vërtetë është një simbol për dukjen e saj unike.

Jo vetëm dukja, por ajo mund të konsiderohet e veçantë edhe më mënyrën e paraqitjes së manikyrit të saj.

Për një dukje të thonjve si ajo, së pari përdoreni një formulë paka më të errët se sa atë me ngjyrë të ndritshme, e më pas vendoseni ngjyrën e bardhë.

Ngjyra pa shkëlqim do të ndikojë që të mos keni thonj sikur ta keni përdorur shkumësin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here