Miqtë e mi ne Facebook, një artiste pa dashamirësit e vet, nuk mund të quhet e tillë! Juve jeni ata të cilët më mbani gjallë dhe më bëni të eci përpara dhe të mundohem t’ju sjell më të mirën time!

Më ndihmoni të rris numrin e fansave në Facebook dhe si gjithmonë me ndihmën tuaj!’- me këto fjalë, këngëtarja e madhe e muzikës popullore u drejtohet fansave të saj, pse jo duke kërkuar edhe ndihmë prej tyre për të rritur shikueshmërinë dhe numrin e fansave në profilin e saj të publikuar në Facebook.

Në një tjetër thirrje ajo shkruan përsëri: ‘Ju përshëndes të gjithë ju shqiptarët e mi! Ju falenderoj nga zemra për fjalët e mira! Shpirti im do këndojë gjithmonë për ju, ashtu siç gjithmonë kam bërë!”. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here