Theron e ruan në WC statujën “Oscar”Charlize Theron çmimet e nderit i ruan në ambientet më inferiore, si tualeti. Edhe vetë bukuroshja e ka pranuar se statujën e saj prestigjioze e ruan në WC, ndërsa të njëjtin vend “të besueshëm” e kanë zgjedhur edhe Kate Blanshet, Katet Winslet, Sem Mendes dhe Ema Thompson.

Këtu është fjala për një tualet, të cilin e përdorin pak a shumë të gjithë ata që vijnë tek unë e ben të ditur aktorja. Shumë herë njerëzit vijnë dhe më pyesin: “Sapo kam kaluar pranë “Oscar”- it.

Sipas aktores ky është vendi më i mirë për të”, – ka thënë aktorja.

Aktorja britanike, Ema Thompson, ka dy statuja të “Oscar”-it, të cilat i ka mbajtur ato në tualet në katin e poshtëm të shtëpisë, por është dashur ta ndërronte vendin, pasi ia kishte kërkuar bashkëshorti i saj.

“Tashmë ato i mbaj në zyrë. Më parë ishin në WC, por bashkëshorti im është ngopur me këtë”, – ka thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here