Charlize Theron dhe Keanu Reeves janë çifti i ri i dashuruar i Holliëoodit. Pas një darke të përbashkët në restorantin “Bouchon” në Beverly Hills, ata nuk arrinin të ndaheshin më nga njëri- tjetri.

Një kohë të gjatë u përqafuan, disa herë edhe u puthën. Disa minuta më vonë secili me automobil të vetin shkoi në drejtim të tij, raportojnë mediet amerikane. As Charlize as Keanu deri tani nuk kanë qenë të martuar.

Ata kanë shumë vite që njihen , kanë luajtur shumë filma bashkë si”Nëntori i ëmbël”, “ Avakati i djallit” e shume filma të tjerë por vetëm kohët e fundit ata kanë filluar ta shohin njëri- tjetrin më një sy ndryshe, dhe menduan se midis tyre tyre ka dicka meë shumë se shoqëri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here