Lidhja e aktores me prejardhje shqiptare Eliza Dushku dhe Rick Fox, ka arritur kulmin, pasi çifti tani ka filluar të jetojë së bashku. “E adhuroj këtë fakt. Po ka sukses”, ka deklaruar Eliza e lumtur.

Ne e duam njëri-tjetrin dhe tani kemi mundësi që të jemi më shumë kohë së bashku. Ai është një djalosh i mrekullueshëm dhe shumë i kujdesshëm, i cili më mbështet në gjithçka, e po ashtu edhe unë i mbështes të gjitha veprimet e tij”, ka deklaruar Eliza, e cila është në lidhje me Rick-un që nga tetori i vitit të kaluar.

Mirëpo, Eliza ka mohuar se do të ketë së shpejti martesë mes tyre.

Lidhja jonë është ende në fazën e hershme, prandaj nuk do të ketë martesë në një të ardhme të afërt”, ka shtuar ajo. Mirëpo, edhe pse ende nuk ka zile të martesës, Eliza mjaft mirë po përshtaten me familjen e Rick-ut, e sidomos me fëmijët e tij.

Disa herë kam shkuar me Rick-un dhe fëmijët e tij në kamping. Po, këtë verë kemi bërë së bashku gjëra familjare”, ka përfunduar Eliza.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here