Në revistën e saj të së djelës, gazeta “The New York Times” i ka dedikuar disa faqe guzhunjerit më të mirë në botë me prejardhje shqiptare Rene Rexhepit, në një shkrim i cili titullohej “Rene Redzepi – Princi i Danimarkës” .

Midis të tjerash në shkrim përmendet fakti që Rene ka prejardhje shqiptare, si dhe jepen dy receta nga libri i tij i gatimit.

Me që ra fjala, për të gjithë të interesuarit, Rene Rexhepi ka hedhur në treg librin “Noma: Time and Place in Nordic Cuisine”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here