Teuta Kurti, një vajzë çapkëneTeuta Kurti, një vajzë që karakterizohet nga një natyrë e gjallë dhe tepër çapkëne, ka treguar se që e vogël ka marrë përsipër të kryejë “marrëzira”, si psh., të ngasë furgonin e dajës. “Mbaj mend shumë

mirë kur në moshën 5-vjeçare kam ndezur furgonin e dajës. Në të kam qenë me vajzën e dajës, por fatmirësisht ajo ka përfunduar pa lëndime të rënda”, – tregon Teuta për mediat.

Ajo shton se “si e vogël ka dashur të mësojë çdo gjë për jetën. Kjo ka qenë një arsye më shumë, që edhe në moshën e fëmijërisë, ajo më shumë ka qëndruar me më të rriturit.

“Kam pasur shumë shoqëri të mirë me moshatarët e mi, asokohe, mirëpo gjithmonë kam pasur dëshirë të rri me më të moshuar, për arsye se kam mësuar shumë gjëra prej tyre”, sqaron këngëtarja.

Është e lumtur që ka pasur një fëmijëri të mirë dhe një jetë të rehatshme. Madje, ndjehet me shumë fat që ështëlindur në një familje e cila i ka zbukuruar çdo gjë gjatë jetës, e veçanërisht vegjëlinë e saj.

“Fatmirësisht kam pasur fëmijëri të mirë, kështu që sa herë flasin për të në familje, unë mburrem me familjen që më ka mbajtur mirë, është kujdesur për mua dhe më kanë edukuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here