Teuta Kurti e lë muzikënKëngëtarja Teuta Kurti edhe pak muaj do të bëhet nënë për herën e dytë.Momentalisht ajo është në muajin e 6-të të shtatzënisë dhe po shijon këto ditë maksimalisht.

Teuta dhe Dardani janë në pritje të dy binjakëve, një djalë dhe një vajzë, derisa fëmiu i parë i tyrë është Aya e cila erdhi në jetë para 3 viteve.

Procesi jetësor i shtatzënisë padyshim se e ka shkëputur atë nga muzika por vetëm përkohësisht.

Pas aludimeve se ajo është ndarë përgjithmonë nga kënga, Prive kontaktoi me këngëtaren e cila mohoi këtë duke shtuar se pas shtatzënisë ajo përsëri do të ngjitet në skenë.

Gjithsesi momentalisht Teuta është e angazhuar me mësimdhënie.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here