Teuta Krasniqi tërësisht nudoAktorja më e përfolur e shtypit rozë, Teuta Krasniqi është shumë e angazhuar në seriale, teatër dhe televizion.Por ka shumë muaj që ka punuar në filmin e Gjergj Gjuvanit që mban emrin “Distant Angels”.

Në të Krasniqi bashkë me aktorin tjetër të njohur, Nik Xhelilaj janë protagonistë të këtij projekti kinematografit, por përpos rolit, bie në sy një skenë.

Prive ka siguruar disa fotografi nga filmi që ende nuk është transmetuar. Në to, Teuta shfaqet tërësisht nudo.

Teuta Krasniqi tërësisht nudo

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here