Teuta Krasniqi si Marilyn Monroe në fotosesionin e ri Aktorja Teuta Krasniqi pa dyshim se është prej femrave më të bukura dhe më seksi të skenës.Ajo këto kualitete i zbuloi në sesionin më të ri të saj, për revistën Teuta.

Ky fotosesioni u realizua nga Veton Osmani, me styling të Blerina Kllokoqi Rugovës, shkruan Telegrafi.

Ajo që dallohet është qëndrimi i Teutës, dhe flokët e saj, të cilat e bëjnë atë të duket e ngjashme me një prej femrave më emblematike të historisë, Marilyn Monroe.

Teuta Krasniqi si Marilyn Monroe në fotosesionin e ri

A është Teuta një Marilyn Monroe shqiptare? Pa dyshim…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here