Tara i ka dhuruar diçka shumë me vlerë mamit të saj.

Është periudhë festash dhe gëzimi dhe dhuratat ndonjëherë janë mënyrë shumë e mirë për të shprehur mirënjohjen dhe dashurinë për ata që kemi afër.

Këtë e ka bërë edhe Tara, vajza më e madhe e Teuta Krasniqit.

Teuta ka treguar me anë të një postimi dhe ajo ka pranuar si dhuratë një bluzë, në të cilën shihet i qëndrisur portreti familjar i tyre, shkruan Gazeta Express. 

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/teuta-krasniqi-merr-nje-dhura-611410/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here