Teuta Krasniqi me Dhuratën 'diss' BlerosTeuta Krasniqi përveç që i shkroi tekstin e këngës shoqes se saj Dhurates, ajo atë e ka shoqe shumë të mirë.

Se kjo miqësi është e tillë e tregon edhe një foto që Dhurata ja kishte dërguar një dhuratë aktores se njohur kosovare.

Kjo në njëfarë forme është një lloj “diss” për Bleron pasi që Dhurata është njohur me Teutën nëpërmes Bleros gjatë kohës kur ky çift ishin të martuar dhe Dhurata ishte pjesë e kompanisë se Bleros, “Elefant”.

Teuta Krasniqi me Dhuratën 'diss' Bleros

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here