Teuta Krasniqi ka pasur arsye që me datën 27 korrik të festojë dhe të gëzohet pa masë. Të martën ajo festoi ditëlindjen e 28-të, njëvjetorin e fejesës me të dashurin e saj Bleron, si dhe tremujorin e lindjes së vajzës së tyre, Tarës.

Ka qenë një gëzim i trefishtë. Kam festuar ditëlindjen time, një vjetorin e fejesës me Bleron dhe tre mujorin e lindjes së vajzës sonë Tarës.

Që nga ora 24.00 kur është bërë data 27 korrik e deri në mbrëmjen e orës 24.00, kemi qenë gjatë tërë ditës në festë. Kemi qenë në një piknik bashkë me familjarët e mi dhe disa familjarë të rrethit më të gjerë.

Edhe pse koha nuk na mbajti aq mirë, mund të them se kemi kaluar për mrekulli”,

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here