Teuta dhe Blero bëhen bashkë hatër të vajzës Teuta Krasniqi dhe Blero Muharremit, Tara këto ditë feston ditëlindjen e pestë.E për ti dhuruar një surprizë që do e mbaj mend gjithë jetën, dyshja tashmë e divorcuar janë bërë bashkë.

Për disa ditë Teuta dhe Blero do të udhëtojnë në Disneyland në Paris, për hatër të vajzës së tyre.

Prindërit e Tarës pavarësisht diferencave mes tyre kur vjen në pyetje vajza i harrojnë ato dhe bëhen bashkë për t’i plotësuar ëndrrat e vogëlushes.

Udhëtimi do të paguhet në mënyrë të barabarta nga Blero dhe Teuta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here