Ne i bëmë një kërkim në facebook Teuta Kurit për të parë a ka ndonjë publikim të ndonjë informacioni të ri për këtë verë.

Jo vetëm që nuk ka dhënë ndonjë informacion, por ajo ka bërë një pastrim të faqes së saj.Nuk ka asnjë fotografi me të fejuarin e saj Dardanin. Pse vallë ta ketë bërë këtë?

Deri më tani është parë se çifti është shumë i lumtur, gjithnjë bashkë me njëri-tjetrin dhe është cilësuar si çift shumë i bukur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here