silvagunbardhi“Te ka lali shpirt” është kënga më e re e lansuar nga Silva Gunbardhi në bashkëpunim me Mandin dhe Dafin.

Një këngë ritmike, me zëra të shkëlqyer dhe me pjesë ‘alla rome’, brenda tre ditëve të publikimit në YouTube ka marrë me shume se 800 mijë klikime. Duket sikur këngët me ritme dhe këndime të përziera janë shumë aktuale te publiku shqiptar, prandaj edhe “Te ka lali shpirt” pritet te jetë hit i vertet i 2013-tes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here