Sa herë shkon me pushime në plazh, Ilari Blasi përbën një lajm të vërtetë për paparacët, që e ndjekin atë për të bërë disa foto.

Ditët e fundit ajo ndodhet në Miami, së bashku me bashkëshortin e saj, futbollistin e njohur të Romës, Françesko Toti.

Dhe, përveçse po shijon pushimet, Iliari ka bërë gjithashtu që edhe sytë e të pranishmëve të drejtohen nga ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here