29Të gjithë e tallnin dikur, por sot kjo vajzë është shndërruar në një pjeshkë për të cilën çmenden të gjithë

Ajo është Ash Soto dhe kur ishte 12 vjeç trupi i saj filloi t mbuloj nga disa “njolla” të cilat u përhapën gjithandej.

Kur shkonte në shkollë, shokët dhe shoqet e klasës gjithmonë e vinin vajzën në lojë duke u bërë të ndihej tmerrësisht keq për trupin e saj.

Sot, ajo është 21 vjeç dhe jo vetëm që nuk turpërohet por është krenare për veten.

“Nuk e dija që lëkura ime ishte kaq e bukur derisa një ditë e pikturova atë me një bojë të zezë” – ka thënë ajo.

Madje, Ash ka shtuar se sot me ndryshimin e madh e shohin si një vajzë mjaft tërheqëse dhe nuk mungojnë as ngacmime.

Më poshtë do mund të shikoni ndryshimin e saj:25262728

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here