12 Shkelzen Jetishi-Xeni është baba i tre fëmijëve.

Dy fëmijët e mëdhenj, djali dhe vajza i kanë kaluar të 20-tat, ndërkaq djali i tretë ende është fillorist.

Dy djemtë e Xenit, ndonëse me diferencë të madhe në moshë, ata ja kalojnë shumë mirë nën shoqërinë e njëri-tjetrit. Vërehet edhe ngjashmëria e madhe në pamje, shkruan kosovarja.

Djemtë e Xenit ngjajnë si dy pika uji.13

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here