Stilistja Dita Von Teese është e njohur botërisht për krijimit e saj tepër joshëse.

Por linja e saj e fundit i dedikohet betejës kundër anoreksisë tek vajzat e reja, një linjë të brendshmesh dedikuar trupave të mbushur dhe që sipas saj janë më tërheqës dhe joshës sesa trupat “skelet” .

Ajo ka prezantuar në Melbourne, Australi linjën e të brendshmeve,Von Follies.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here