Taylor Swift për pushime me të dashurin e ri Ish i dashuri i saj Calvin Harris ka thënë se ndihet i tradhtuar, pasi që Taylor Sëift tashmë është me një njeri tjetër.

Por sigurisht se kjo nuk e ka ndaluar Taylor Swift të shëtit ë dame tshurin e ri Tom Hiddleston në një destinacion të panjohur.

Fotot ekskluzive tregojnë se këngëtarja është parë në shtëpinë e saj private në Rhode Island dhe Tom ka shkuar pas saj.

Taylor Swift për pushime me të dashurin e ri

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here