Taylor Swift gjithmonë jeton në frikë se jeta e saj mund të kthehet për të keq. Ylli i hitit ‘Mean’ shpesh është në mosbesim për atë se sa mirë ka ecur karriera e saj muzikore dhe ajo vazhdimisht shqetësohet se diçka do të shkoj për të keq.

“Kjo ka qenë ajo që kam dashur të bëjë tërë jetën time. Por a e dini se çfarë më frikëson? Kur do të ndodh diçka e keqe? Jam aq e lumtur tani, por vazhdimisht jetoj në frikë. Kjo nuk mund të jetë e vërtetë. Kjo nuk mund të jetë jeta ime”, ka thënë ajo.

Taylor së fundmi ka qenë shënjestër e shumë kërcënimeve me vdekje nga adhurues të çmendur, çka ka bërë të rris sigurinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here