Taylor SwiftNëse shikohet në historikun e lidhjeve që ka Taylor Swift, atëherë mund të kuptohet që ajo nuk mund t’i rezistojë burrave britanik.

Harry Styles, Calvin Harris dhe Tom Hiddleston janë të tre ish të dashurit e Sëift dhe që të tre janë nga Britania e Madhe.

Si duket tani shoqja e saj e ngushtë Gigi Hadid dhe i dashuri i saj Zayn Malik janë duke planifikuar që të ia gjejnë asaj burrin e ëndrrave.

Dihet që Zayn është nga Britania e Madhe dhe dëshiron që Sëift të dal në takim me një prej miqve të tij britanik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here