Taylor Swift dhe Calvin Harris çifti i mrekullueshmeJanë shfaqur më të afërt se kurrë çifti më i ri, Taylor Swift dhe Calvin Harris.Ata kanë qenë pjesëmarrës në eventin “Billboard Music Awards” ku kanë qëndruar pranë njëri-tjetrit duke u puthur e duke u përqafuar.

Ndërkohë Swift dukej e mrekullueshme e gjatë shfaqjes së saj në këtë event.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here