Swift dëshiron ta shpëtojë planetin!

22 vjeçarja do të punojë në një film të animuar që flet për këtë temë, përderisa ajo ka thënë se do të punojë edhe mandej që të shpëtojë planetin.

“Tani bëj gjëra që kurrë më parë nuk i kam bërë, përderisa mundohem të kursej çdo gjë duke filluar nga kursimi i ujit dhe kur bëj banjë”, tha këngëtarja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here