Taylor Momsen thotë se ajo është shumë e zënë për të dalë me djem.

Këngëtarja dhe aktorja 18-vjeçare thotë se aktualisht është shumë e fokusuar në punë me bendin e saj The Pretty Reckless, ashtu që nuk ka kohë për dashuri.

“Nuk shihem me askënd, jo. Jam krejtësisht e zhytur në karrierën dhe shkrimet e mia. Dal me kitarën time”, ka thënë Momsen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here