Tara Booher ka një bukuri dhe një trup të jashtëzakonshëm, por e veçanta e saj janë sytë magjepsës, të cilët duken si një margaritarë dhe të cilët edhe më shumë ia shtojnë hijeshinë.

Përndryshe, Tara është një modele e veshjeve të brendshme dhe kostumeve të larjes.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here