Një ditë para se të qëllohet mega-këngëtari kurd Ibrahim Tatlises që veprimtaritë e tij i ka zhvilluar në Turqi, i kishte dërguar një sms kryeminstrit Turk Taip Erdogan.

Këtë e bëri publike kryeminstri Turk në një konferncë për medie ndër të tjera në sms i dërguar nga Tatlises shkroi “unë jam kanditatë në partinë tuaj, nëse nuk do ju pëlqeja unë rinia asnjëherë nuk do të zgjidhte për kryeminstër”.

Më pas kryminstri e lexoj edhe më tej sms-in në të cilën Tatlises kishte shkruar:

‘Un kamë bërë aktivitete për partinë tuaj, dhe nuk është e rëndësishme a jam un pjesë e partisë suaj apo jo. Unë dhe shokët e mi, nga ana yte kemi parë progres. Sepse nuk kishim pasur më parë një kryminstër që kishte bërë arritje të përjetshme dhe ju dëshirojë çdo të mirë’. ”

Erdogan garantoi se për disa ditë do të zbardhet ngjarja tragjike ku u plagosë rëndë Tatlises.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here