SylvesterSylvester Stallone apo i njohur në botën e filmit si Rocky apo Rambo, vazhdon të përkujdeset për trupin e tij.

Edhe pse 70-vjeç, Stallone nuk ngurron të reklamon fizikun e tij.

Ai kishte veshur një këmishë të ngushtë ngjyrë vjollcë gjatë një dreke në Beverly Hills dhe kjo ka bërë që mediat të fillojë të shkruajnë për atë.

Vlen të theksohet se pasuria e tij vlerësohet rreth 400 milionë dollarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here