Këngëtarja simpatike e muzikës kaltri, Taylor Swift është në prag të publikimit të albumit të saj “Red”.

Mësohet nga mediat e huaja se shumica e këngëve të këtij albumi i dedikohen aktorit Jake Gyllenhaal, i cili ka qenë ish i dashuri i këngëtares.

Gjithashtu edhe këngët “We are neve rever getting back together” dhe “State of Grace” janë për Jake.

Swift është shquar gjithnjë për këngët mjaft melankolike dhe të kushtuara historive personale të përfunduara të dashurisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here