Një nënë ka shpërthyer në lotë pasi kuptoi se Taylor Swift i ka kushtuar një këngë djalit të saj të ndjerë.

Maya Thompson e humbi djalin e saj Ronon nga kanceri vitin e kaluar dhe e ndau me të tjerët eksperiencën e saj të dhimbshme në Twitter të cilën e pa këngëtarja 22 vjeçare, e cila menjëherë shkroi një këngë për 3 vjeçarin.

Kënga titullohet “Ronan” të cilën e interpretoi në organizimin “Stand Up 2 Cancer” të premtën e kaluar në Los Angeles.
“Gjaku mu ngri kur dëgjova Taylor teksa thoshte, e shkrova këtë këngë për Ronan. Nuk mund të ndaloja lotët pas kësaj”, tha Maya.

Ajo gjithashtu tha se Taylor është një engjëll që mundohet tu ndihmojë të gjithëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here