Në fakt kohët e fundit kemi dëgjuar më tepër të lakohen e bija dhe mbesat e saj sesa vetë ajo, kjo për vetë faktin se Albërie Hadërgjonaj ka punuar disa kohë për surprizën e saj.

E heshtur, por jo jashtë vëmendjes, ja ku mbërrin edhe lajmi më i fundit për Albërien. Ishte parashikuar që në sezonin e verës, por vetëm këto ditë ajo është gati dhe mund të dalë për publikun.

Bëhet fjalë për klipin e saj më të fundit, ku padyshim Albëria do të shfaqet ndryshe në imazh dhe në vijë muzikore, duke qenë kështu një surprizë e vërtetë për publikun.

E pikërisht imazhi është ai që të bie edhe më tepër në sy, ndërsa linjat perfekte janë ato që tërheqin edhe më shumë çdo fans të saj.(Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here