Suri Cruise mund ta shpallet vogëlushja më me fat, pasi për festa ajo ka marrë dhurata ‘gjigande’ nga prindërit e saj të famshëm.

Tom Cruise dhe Katie Holmes kanë marrë për vajzën e tyre me qira një shesh të tërë patinazhi në \\\”Rockefeller Center\\\”, në Nju-Jork, në mënyrë që ajo të mund të shfrytëzojë sa të ketë qejf.

Kjo kënaqësi u ka kushtuar atyre 5 mijë dollarë për gjithë sezonin e dimrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here