iris-shala-560x379Ajo është një trajnere e fitnesit dhe një super modele tashmë e njohur në Evropë.

Ajo para disa muajve ishte edhe fytyra e parë e revistës presitigjoze, Playboy, edicioni gjermanë. Ndër të tjera ajo është edhe mbesa e ish aktorit tonë të madh, Abdurrahman Shala.

Iris Shala tashmë imazhin e saj e ka sjellë edhe në Kosovë. Ajo do të jetë fytyra reklamuese e “Gym Fitness Center” në Prishtinë e cila funksionon 24 orë në ditë në 7 ditë të javës.

irishsala

shala-iris

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here