Komedianët kosovarë Stupcat (Vedat Bajrami, Mensur Safqiu dhe Osman Azemi) do të prezantojnë projektin e ri që do të shfaqet në ekranet tuaja

televizive ekskluzivisht në kanalin televiziv K Channel përmes platformës kabllovike Kujtesa. Ata do të sjellin një program humori që pritet të jetë i radhitur në seriale televizive, duke sjellur shou dhe shijen e tyre të humorit. 

Stupcat u shfaqën me serialet e humorit në televizionet e Kosovës, ndërkaq më pas karriera e tyre vijoi me programe xhirimi të pavarura që u plasuan në treg përmes dvd dhe materialeve tjera. Ata rikthehen me surpriza të ndryshme të humorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here