StupcatTre humoristët e famshëm kosovar, Vedat, Osmani dhe Mensuri kanë patur sot një mëngjes më ndryshe.”Stupcat” kanë publikuar një foto prapa grilave duke uruar një mëngjes të mirë siç e quajnë ata nga “quza”.

“Mirmëngjesi për momentin jemi N’Quz të Aeroportit ju Përshëndesim” shkruajnë Stupcat në Instagram.

Sigurisht kjo foto përbën një nga gjestet qesharake të tyre për të cilat janë të njohur që disa vite.

Stupcat futen në "quzë" të Aeroportit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here