Stresi shfaqet fetar, nuk preferon KanuninHip hop ylli, Stresi edhe një herë është shprehur si musliman.Reperi që njihet si problematik, në fakt në shpirt është shumë fetar dhe paqësor.

Kështu të paktën shihet në foton e fundit, ku ai ka krahasuar trajtimin e femrës në fenë islame dhe sipas Kanunit.

“Streha më e ngrohtë është nëna”, ka shkruar ai.Sipas tij nëna duhet të trajtohet sipas islamit dhe jo sipas Kanunit.

Nuk është hera e parë që Stresi shfaqet fetar.Stresi shfaqet fetar, nuk preferon Kanunin

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here