Asnjë nga këto s’është gjë e mirë. Thjesht është një realitet që duhet të përballemi ditë për ditë në jetën sociale.

Ka shumë këngëtare femra që përdorin lëndë narkotike ose ndryshe quhet kokainë, marihuana, ekstazi, heroinë. Kam parë me sy shumë dhe më vjen keq për ato.

Gjithashtu ka shumë raste që ato shesin trupin e tyre për famë ose, më saktë, të arrijnë deri diku në tregun shqiptar.

Kjo është e keqja e këtij realiteti, sepse ka shumë viktima që i shtyn kurioziteti të harrojnë realitetin e vërtetë”, thekson me shumë kurajë reperi i njohur, Arkimed Lushaj (Stresi).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here