Stresi fyen Edi RamënTashmë të gjithë e dimë për mënyrën se si Stresi i thotë gjërat dhe nuk na vie çudi kur ndonjëherë edhe e tepron.

Ai prej kohësh ka zbuluar edhe orientimin e tij partiak duke shprehur haptazi simpatinë për partinë e Sali Berishës e të kundërtën për Edi Ramën.

Në një postim së fundmi ai ka vendosur fotografinë e Ramës në një letër tualeti.

“Në wc time gjithmonë do të jesh aty”, ka shkruar reperi sipër fotografisë.

Ndryshe ditë më parë Arkimed Lushaj paralajmëroi largimin e përkohshëm nga muzika për t’iu përkushtuar një ëndërr të vjetër të tij dhe momentalisht ai ndodhet jashtë Shqipërisë.

Stresi fyen Edi Ramën

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here